U petak, 16. 9. 2022., organizirali smo osposobljavanje za digitalni rad s mladima na društvenim mrežama. Osposobljavanje je proveo Luka Kerečin ispred udruge Brodoto za predstavnike organizacija civilnoga društva uključenih u provedbu projekta Budi muško, koji_e aktivno rade s mladima, odnosno zaduženi_e su za komunikaciju putem društvenim mreža u svojim organizacijama.

Ovo osposobljavanje samo je jedno u nizu osposobljavanja koje će se provesti unutar spomenutog projekta, a s ciljem jačanja i unaprijeđenja kapaciteta zaposlenika_ca, članova_ica i/ili volontera organizacija civilnoga društva kako bi čim bolje odgovorili na potrebe u lokalnoj zajednici.

Nositeljica ovog projekta je organizacija Status M, a partneri su Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Zagrebačko psihološko društvo, BoliMe – Podrška mentalnom zdravlju mladih, Hrvatska škola Outward Bound. Projekt je financijski podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fond u ukupnom iznosu od 499.583,39 kn, a provodi se od travnja 2022. do listopada 2023.