Status: M Centar

Loading...

< Novosti i događaji

M Status:M na Filozofskom!

Status:M na Filozofskom!

  • by Status M

U suradnji s dr.sc. Marijom Bartulović, docenticom pri Odsjeku za pedagogiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, edukatori Status:M-a održali su u srijedu, 03. svibnja, studentima i studenticama pedagogije trosatnu edukaciju o metodologiji koju Organizacija Status:M koristi u svom radu s mladima. Na edukaciji su studenti i studentice imali prilike učiti o našim metodama rada s mladima, posebice mladićima, a održali smo i vrlo zanimljivu raspravu o problemima rodne (ne)ravnopravnosti te rodno uvjetovanog i vršnjačkog nasilja..

Studente i studentice upoznali smo i s aktivnostima i rezultatima programa Budi muško, promijeni svijetPrevencija institucionalizacije adolescenata i izgradnja kapaciteta centara za socijalnu skrb, odgojnih zavoda te organizacija civilnog društva za rad s mladima kojeg Organizacija mladih Status:M provodi uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

Vezane novosti

GRADIMO DRUŠTVO

nenasilja, inkluzije i rodne ravnopravnosti

Status M je organizacija koja osvještava, propituje i dekonstruira društvene norme i stereotipe te promovira odgovorno ponašanje s ciljem izgradnje rodno ravnopravnog, inkluzivnog i nenasilnog društva.

SAZNAJTE VIŠE O NAMA
5

AKTIVNIH PROJEKATA

10

BMK KLUBOVA S 1000+ ČLANOVA

1k+

MLADIĆA U YMI

Naše aktivnosti

Osvještavanje normi i stereotipa

Neformalno obrazovanje, interaktivne radionice, predavanja, javne diskusije, seminari i stručni skupovi, kampanje i javne akcije

Više

Nadolazeći događaji

Novo iz medija

KAMPANJA

Tko je Supertata?

Kampanja Supertata dio je globalne i regionalne MenCare kampanje koja potiče muškarce na uključenje u brigu o djeci kako bi se izgradilo rodno ravnopravno društvo, smanjilo nasilje i podigla kvaliteta života muškaraca, žena i djece.

SAZNAJ VIŠE

Učitavam...