U utorak, 18. 10. 2022., organizirali smo još jedno osposobljavanje za digitalni rad s mladima, s fokusom na oglašavanje na društvenim mrežama puta Meta Adsa. I ovo osposobljavanje, kao nastavak na prethodno, proveo je Luka Kerečin ispred udruge Brodoto, ponovno za predstavnike_ce organizacija civilnoga društva uključenih u provedbu projekta Budi muško.

Ovim osposobljavanjem zaokružili smo aktivnost grupnih edukacija vezanih uz rad s mladima na društvenim mrežama, a u nastavku projekta partneri će, u skladu sa svojim potrebama, a uz mentorsku podršku Brodota i Luke Kerečina, izrađivati komunikacijske alate koji će im pomoći u ostvarivanju ciljeva njihovih organizacija odnosno u radu s mladima.

Ovo osposobljavanje također je jedno u nizu osposobljavanja koje će se provesti unutar spomenutog projekta, a s ciljem jačanja i unaprijeđenja kapaciteta zaposlenika_ca, članova_ica i/ili volontera organizacija civilnoga društva kako bi čim bolje odgovorili na potrebe u lokalnoj zajednici.

Nositeljica ovog projekta je organizacija Status M, a partneri su Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Zagrebačko psihološko društvo, BoliMe – Podrška mentalnom zdravlju mladih, Hrvatska škola Outward Bound. Projekt je financijski podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fond u ukupnom iznosu od 499.583,39 kn, a provodi se od travnja 2022. do listopada 2023.