Status: M Centar

Loading...

< Novosti i događaji

M Pridružite nam se na radionici SUPERTATA u Varaždinu

Pridružite nam se na radionici SUPERTATA u Varaždinu

  • by Status M

Tijekom svog života 80% muškaraca i mladića postat će očevi. Njihovi postupci i odnos prema majci djeteta od trudnoće nadalje te odnos koji njeguju s djetetom od rođenja, značajno utječu na živote njihove djece i njihove obitelji, ali i na cijelu zajednicu.

U okviru ovogodišnjeg Festivala tata, Status M organizira radionicu za očeve iz Varaždina i Varaždinske županije koja će se održati 7. listopada.

Radionica Supertata temelji se na međunarodno priznatoj i dobro prokušanoj metodologiji Programa T koji se provodi u više od 15 zemalja diljem svijeta. Ciljevi radionice Supertata su:
– promicati pozitivno roditeljstvo i zdrav odnos očeva s djecom,
– poboljšati samopouzdanje i učinkovitost muškarca u brizi za dijete i razvoj djeteta,
– promicati rodnu ravnopravnost unutar roditeljskog para.

Želimo osnažiti tate da usklade svoj profesionalni život s očinskom ulogom i razviju pozitivne odnose sa suprugom/partnericom i djetetom te pronađu vrijeme za sebe. Voditelji, aktivnosti i diskusije potiču tate da preispituju svoje životne situacije i omogućavaju svakom sudioniku da razvije i uzme u obzir svoja konkretna rješenja.

Radionica je namijenjena tatama (tate s iskustvom, novopečeni tate, budući tate), a radit će se u grupi do 15 sudionika. Nema predavanja i Powerpoint prezentacija! Iskusni voditelji koriste neformalne (individualne i grupne) metode učenja kako bi potaknuli diskusiju među tatama i samorefleksiju. Neće nedostajati korisnih stručnih savjeta i zanimljivih materijala.

Radionica će se održati 7. listopada 2019. s početkom u 17:30h, a trajat će do 19:30h. Mjesto održavanja u Varaždinu ćemo javiti naknadno. Prijave su moguće do 3. listopada 2019. na info@status-m.hr.

 

 

 

Vezane novosti

GRADIMO DRUŠTVO

nenasilja, inkluzije i rodne ravnopravnosti

Status M je organizacija koja osvještava, propituje i dekonstruira društvene norme i stereotipe te promovira odgovorno ponašanje s ciljem izgradnje rodno ravnopravnog, inkluzivnog i nenasilnog društva.

SAZNAJTE VIŠE O NAMA
5

AKTIVNIH PROJEKATA

10

BMK KLUBOVA S 1000+ ČLANOVA

1k+

MLADIĆA U YMI

Naše aktivnosti

Osvještavanje normi i stereotipa

Neformalno obrazovanje, interaktivne radionice, predavanja, javne diskusije, seminari i stručni skupovi, kampanje i javne akcije

Više

Nadolazeći događaji

Novo iz medija

KAMPANJA

Tko je Supertata?

Kampanja Supertata dio je globalne i regionalne MenCare kampanje koja potiče muškarce na uključenje u brigu o djeci kako bi se izgradilo rodno ravnopravno društvo, smanjilo nasilje i podigla kvaliteta života muškaraca, žena i djece.

SAZNAJ VIŠE

Učitavam...