Status: M Centar

Loading...

< Novosti i događaji

M Poziv: Tribina SUPERTATA (Čakovec, 29.6., 11:00)

Poziv: Tribina SUPERTATA (Čakovec, 29.6., 11:00)

  • by Status M

S velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na tribinu SUPERTATA – Predstavljanje rezultata projekta MenCare – uključenje muškaraca u postizanje rodne ravnopravnosti u Međimurju, koja će se održati 29. lipnja 2016. godine u Čakovcu, u prostorijama zgrade Scheier (Matice hrvatske 1) s početkom u 11 sati.

Projekt MenCare – uključenje muškaraca u postizanje rodne ravnopravnosti u Međimurju provodi Organizacija mladih Status: M, u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Međimurske županije i Centrom za socijalnu skrb Čakovec, od srpnja 2015. godine. U proteklih jedanaest mjeseci, kroz provedbu radionica i kampanje, promovirali smo uključenost muškaraca kao ravnopravnih, nenasilnih očeva i skrbnika, sa ciljem postizanja obiteljskog blagostanja, rodne ravnopravnosti te doprinosa zdravlju majki, očeva i djece. Cilj nam je da muškarci budu saveznici koji podupiru društvenu i ekonomsku jednakost žena, na način da ravnopravno preuzimaju odgovornost za skrb i brigu o djeci i kućanskim poslovima.

Više detalja o tribini možete pronaći u dokumentima u prilogu:

1.) Pozivno pismo

2.) Agenda

3.) Poziv – konferencija za medije

 

Više informacija o samom projektu (radionicama i kampanji) možete saznati OVDJE.

Projekt se provodi sredstvima fonda Kraljevine Norveške i zemalja EGP-a, pri Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva.

 

             logoweb2      EEA Grants-Norway Grants_logo-350

 

Dodatnu podršku provođenju kampanje pruža CARE International.

                                     care-international

 

Vezane novosti

GRADIMO DRUŠTVO

nenasilja, inkluzije i rodne ravnopravnosti

Status M je organizacija koja osvještava, propituje i dekonstruira društvene norme i stereotipe te promovira odgovorno ponašanje s ciljem izgradnje rodno ravnopravnog, inkluzivnog i nenasilnog društva.

SAZNAJTE VIŠE O NAMA
5

AKTIVNIH PROJEKATA

10

BMK KLUBOVA S 1000+ ČLANOVA

1k+

MLADIĆA U YMI

Naše aktivnosti

Osvještavanje normi i stereotipa

Neformalno obrazovanje, interaktivne radionice, predavanja, javne diskusije, seminari i stručni skupovi, kampanje i javne akcije

Više

Nadolazeći događaji

Novo iz medija

KAMPANJA

Tko je Supertata?

Kampanja Supertata dio je globalne i regionalne MenCare kampanje koja potiče muškarce na uključenje u brigu o djeci kako bi se izgradilo rodno ravnopravno društvo, smanjilo nasilje i podigla kvaliteta života muškaraca, žena i djece.

SAZNAJ VIŠE

Učitavam...