Poziv: Tribina SUPERTATA (Čakovec, 29.6., 11:00)

S velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na tribinu SUPERTATA – Predstavljanje rezultata projekta MenCare – uključenje muškaraca u postizanje rodne ravnopravnosti u Međimurju, koja će se održati 29. lipnja 2016. godine u Čakovcu, u prostorijama zgrade Scheier (Matice hrvatske 1) s početkom u 11 sati.

Projekt MenCare – uključenje muškaraca u postizanje rodne ravnopravnosti u Međimurju provodi Organizacija mladih Status: M, u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Međimurske županije i Centrom za socijalnu skrb Čakovec, od srpnja 2015. godine. U proteklih jedanaest mjeseci, kroz provedbu radionica i kampanje, promovirali smo uključenost muškaraca kao ravnopravnih, nenasilnih očeva i skrbnika, sa ciljem postizanja obiteljskog blagostanja, rodne ravnopravnosti te doprinosa zdravlju majki, očeva i djece. Cilj nam je da muškarci budu saveznici koji podupiru društvenu i ekonomsku jednakost žena, na način da ravnopravno preuzimaju odgovornost za skrb i brigu o djeci i kućanskim poslovima.

Više detalja o tribini možete pronaći u dokumentima u prilogu:

1.) Pozivno pismo

2.) Agenda

3.) Poziv – konferencija za medije

 

Više informacija o samom projektu (radionicama i kampanji) možete saznati OVDJE.

Projekt se provodi sredstvima fonda Kraljevine Norveške i zemalja EGP-a, pri Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva.

 

             logoweb2      EEA Grants-Norway Grants_logo-350

 

Dodatnu podršku provođenju kampanje pruža CARE International.

                                     care-international

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *