Godišnja skupština Statusa M održana je 10. 12. 2020. S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju, po prvi puta je organiziran online sastanak Skupštine, a sudjelovale su 22 članice i člana.

Na sjednici Skupštine predstavljen je i usvojen Godišnji izvještaj o radu u 2020. te popratni Godišnji financijski izvještaj. Članice Izvršnog odbora također su predstavile plan rada za sljedeću godinu te naglasile najvažnije planirane iskorake u programskom i organizacijskom razvoju za 2021.

Ovogodišnja sjednica Skupštine bila je izborna te je članstvo među sobom biralo predstavnice i predstavnike u Upravom i Izvršnom odboru. Dosadašnji sastav Upravnog odbora potvrđen je za novi dvogodišnji mandat, a čine ga Zvjezdana Batković, Sanja Cesar, Gordana Šimunković, Dalibor Šumiga i Branka Žigante Mašić. Branka Žigante Mašić ponovno je izabrana za predsjednicu Upravnog odbora.

Sastav Izvršnog odbora također se nije mijenjao. U sljedećem dvogodišnjem mandate i dalje ga čine Tamara Tokić, Anamarija Sočo i Leila Younis, s tim da je Anamarija Sočo izabrana za novu predsjednicu Izvršnog odbora, a time i Statusa M.

Na kraju sastanka Leila Younis osvrnula se prethodna tri mandata u kojima je obnašala ulogu predsjednice te je predstavila poslovanje organizacije, s naglaskom na kontinuirani godišnji rast proračuna organizacije u razdoblju od 2015. do 2020. Članice i članovi izrazili su svoje zadovoljstvo uspjesima organizacije i zahvalili Leili na predanom radu na poziciji predsjednice i njezinom golemom doprinosu razvoju Statusa M.