Status: M Centar

Loading...

< Novosti i događaji

M Objavljena je brošura za tate!

Objavljena je brošura za tate!

  • by Status M

U sklopu Festivala tata objavljena je brošura za tate o angažiranom roditeljstvu s konkretnim savjetima za tate.

Iako je u Hrvatskoj i dalje mail broj očeva koriste rodiljni i roditeljski dopust, ipak mnogi očevi danas žele biti angažirani i ravnopravno prisutni u obitelji. Očinska se uloga tek nedavno počela mijenjati i zato su današnji tate pioniri u osmišljavanju ravnopravne, angažirane očinske uloge.

Zašto su prisutni tate važni? Koje dobrobiti svojom angažiranošću donose djeci, obitelji, ali i partnerici i sebi? Kako se povezati s djetetom u ranoj dobi dok je zbog dojenja često primarno vezano za majku? Kako se igrati s bebama? Kako biti angažiran tata od plusa na testu trudnoće pa sve do prvih djetetovih koraka?

Brošura nudi odgovore na ova pitanja, a nadamo se da će i ohrabriti očeve da iskoristite dio roditeljskog dopusta.
Brošura se može preuzeti ovdje.

 

Vezane novosti

GRADIMO DRUŠTVO

nenasilja, inkluzije i rodne ravnopravnosti

Status M je organizacija koja osvještava, propituje i dekonstruira društvene norme i stereotipe te promovira odgovorno ponašanje s ciljem izgradnje rodno ravnopravnog, inkluzivnog i nenasilnog društva.

SAZNAJTE VIŠE O NAMA
5

AKTIVNIH PROJEKATA

10

BMK KLUBOVA S 1000+ ČLANOVA

1k+

MLADIĆA U YMI

Naše aktivnosti

Osvještavanje normi i stereotipa

Neformalno obrazovanje, interaktivne radionice, predavanja, javne diskusije, seminari i stručni skupovi, kampanje i javne akcije

Više

Nadolazeći događaji

Novo iz medija

KAMPANJA

Tko je Supertata?

Kampanja Supertata dio je globalne i regionalne MenCare kampanje koja potiče muškarce na uključenje u brigu o djeci kako bi se izgradilo rodno ravnopravno društvo, smanjilo nasilje i podigla kvaliteta života muškaraca, žena i djece.

SAZNAJ VIŠE

Učitavam...