Status: M Centar

Loading...

< Novosti i događaji

M Internship u Statusu M

Internship u Statusu M

  • by Status M

Polako završavaju ispitni rokovi i tražiš ljetno-jesenski posao, a ne da ti se guliti sezonu na moru? Tražiš nešto fleksibilno, zanimljivo, dinamično, inspirativno i korisno za tebe, ali i za širu društvenu zajednicu? Budi naš/a kampanja nindža!

Tražimo interna/icu za rad na javnoj kampanji koja će se provoditi na nacionalnoj i europskoj razini. Posao uključuje široki raspon radnih zadataka u pripremi i provedbi javne kampanje (planiranje aktivnosti, komunikacija s partnerima, kreiranje sadržaja, rad s medijima, vođenje društvenih mreža, organizacija događanja…).

Posao podrazumijeva rad od 15-20 sati tjedno kroz lipanj, srpanj, rujan i listopad 2019., a radno vrijeme je prema dogovoru.

Kao naš/a kampanja nindža bit ćeš dio tima mladih i entuzijastičnih ljudi koji će ti biti podrška na svakom koraku. Ovaj plaćeni internship pružit će ti izvrsnu priliku da svoje znanje primijeniš u praksi i stekneš konkretno radno iskustvo koje se ne svodi samo na kopiranje hrpe papira i kuhanje kave.

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavni obrazac na https://bit.ly/2YV02Mu i poslati životopis na info@status-m.hr. Prijave su otvorene do 10. lipnja.

Za sva pitanja javite nam se na info@status-m.hr.

Vezane novosti

GRADIMO DRUŠTVO

nenasilja, inkluzije i rodne ravnopravnosti

Status M je organizacija koja osvještava, propituje i dekonstruira društvene norme i stereotipe te promovira odgovorno ponašanje s ciljem izgradnje rodno ravnopravnog, inkluzivnog i nenasilnog društva.

SAZNAJTE VIŠE O NAMA
5

AKTIVNIH PROJEKATA

10

BMK KLUBOVA S 1000+ ČLANOVA

1k+

MLADIĆA U YMI

Naše aktivnosti

Osvještavanje normi i stereotipa

Neformalno obrazovanje, interaktivne radionice, predavanja, javne diskusije, seminari i stručni skupovi, kampanje i javne akcije

Više

Nadolazeći događaji

Novo iz medija

KAMPANJA

Tko je Supertata?

Kampanja Supertata dio je globalne i regionalne MenCare kampanje koja potiče muškarce na uključenje u brigu o djeci kako bi se izgradilo rodno ravnopravno društvo, smanjilo nasilje i podigla kvaliteta života muškaraca, žena i djece.

SAZNAJ VIŠE

Učitavam...