Status: M Centar

Loading...

< Novosti i događaji

M Događanja Seminar “MenCare – uključivanje muškaraca u aktivno očinstvo i postizanje ravnopravnog

Seminar “MenCare – uključivanje muškaraca u aktivno očinstvo i postizanje ravnopravnog

  • by Status M

U četvrtak i petak, 18. i 19. siječnja 2018. godine, Organizacija Status:M i Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar organizirali su dvodnevni seminar za stručnjake i stručnjakinje “MenCare – uključivanje muškaraca u aktivno očinstvo i postizanje rodne ravnopravnosti” koji se odvijao u Centru za zdravlje mladih Zagreb.

Seminaru je prisustvovalo 27 stručnjaka i stručnjakinja različitih profesija: liječnici/e, socijalni radnici/e, psiholozi/psihologinje, socijalni pedagozi/pedagoginje, itd.

Na seminaru smo se dotakli pitanja poput toga kako uključiti muškarce u aktivno očinstvo, kako raditi s očevima i budućim očevima na brizi o djeci, zašto je važno uključiti muškarce u postizanje rodne ravnopravnosti, a edukatori Organizacije Status:M te vanjski suradnik Organizacije Status:M, John Crownover iz organizacije CARE International, prisutnima su predstavili metodologiju za rad s očevima i budućim očevima Organizacije Status:M, Program T, kroz radionice koje se provode s očevima i budućim očevima.

U vođenju radionica prilike su se imali okušati i sami sudionici i sudionice seminara.

Kako nam je bilo pogledajte u galeriji.

Nadolazeći događaji

Žao, nam je ali trenutno nemamo novih događanja.

Prošli događaji

GRADIMO DRUŠTVO

nenasilja, inkluzije i rodne ravnopravnosti

Status M je organizacija koja osvještava, propituje i dekonstruira društvene norme i stereotipe te promovira odgovorno ponašanje s ciljem izgradnje rodno ravnopravnog, inkluzivnog i nenasilnog društva.

SAZNAJTE VIŠE O NAMA
5

AKTIVNIH PROJEKATA

10

BMK KLUBOVA S 1000+ ČLANOVA

1k+

MLADIĆA U YMI

Naše aktivnosti

Osvještavanje normi i stereotipa

Neformalno obrazovanje, interaktivne radionice, predavanja, javne diskusije, seminari i stručni skupovi, kampanje i javne akcije

Više

Nadolazeći događaji

Novo iz medija

KAMPANJA

Tko je Supertata?

Kampanja Supertata dio je globalne i regionalne MenCare kampanje koja potiče muškarce na uključenje u brigu o djeci kako bi se izgradilo rodno ravnopravno društvo, smanjilo nasilje i podigla kvaliteta života muškaraca, žena i djece.

SAZNAJ VIŠE

Učitavam...