Organizacija Status M u suradnji s Graditeljskom školom Čakovec organizira božićnu humanitarnu akciju s ciljem prikupljanja sredstava za potrebite članove_ice zajednice te promocije međugeneracijske i međuetničke solidarnosti.

Božićna humanitarna akcija održat će se u subotu, 17.12., u Ulici kralja Tomislava, s početkom u 9 sati.

Na božićnoj humanitarnoj akciji građani i građanke, u zamjenu za donaciju, moći će se fotografirati u božićnom photo boothu ili donirati novac u zamjenu za uporabne predmete školske zadruge ili kalendar za 2023. godinu.
Pozivamo građane i građanke da kreiraju predivne božićne trenutke sa svojim obiteljima i prijateljima, obilježe ih fotografijama, uživaju u toplim zalogajčićima i napitcima uz glazbu, a uz to svojim donacijama pomognu svojim sugrđanima i sugrađankama da i njihovi blagdani budu čim ugodniji i veseliji.
Detaljne informacije potražite na Facebook događaju.


Ova aktivnost provodi kao dio projekta 4O: Otkrivanje, osvještavanje, osnaživanje i organizacija za ljudska prava koji je kroz EGP financijski mehanizam podržan sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru Fonda za aktivno građanstvo. Projekt 4O zajednički provode Status M, Inicijativa mladih za ljudska prava – Hrvatska, Projekt građanskih prava Sisak, Europski dom Vukovar i ARTERARIJ.
#acfhrvatska